"Hop, Nederland, hop!": Нідерланди "підірвала" кампанія на підтримку України

​На сайті проекту представлені 10 відеороликів про талановитих українських дітей, які мріють потрапити в Амстердам, побачити Королівство Нідерланди та познайомитися з його жителями.

У Нідерландах почалася інтернет-кампанія на підтримку України напередодні референдуму. Фото: http://hopnederlandhop.com/uk/

У Нідерландах почалася інтернет-кампанія "Давай, Нідерланди, давай!" ( "Hop, Nederland, hop!") на підтримку України напередодні референдуму з приводу Угоди про асоціацію з Європейським союзом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт проекту.

На сайті "Hop, Nederland, hop!" представлені 10 відеороликів про талановитих українських дітей, які мріють потрапити в Амстердам, побачити Королівство Нідерланди та познайомитися з його жителями.

Організатори кампанії розповіли, що спеціально залучили до проекту двох нідерландських фахівців - одного з кращих режисерів Королівства Теда Ленса, та аранжувальника Клааса Берінгса.

"Діти, які взяли участь у проекті, кожен день змінюються, ростуть, пізнають щось нове, освоюють нові межі своїх талантів. Україна теж щодня змінюється на краще. Незалежно від бажання і можливостей політиків, чиновників і бізнесменів. Україну рухає вперед її майбутнє - діти, їхня творчість і енергія.

Тому цей проект - це дар України та її синів і дочок нідерландському народові на знак подяки за підтримку на шляху до нашого прекрасного, європейського завтра", - зазначили автори проекту.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...