Гордість українського тенісу: Еліна Світоліна розповіла про мрію свого життя (фото)

Спортсменка наголосила. що все життя мріяла увійти в десятку найкращих тенісистів світу.

Еліна Світоліна стала переможницею турніру у Дубаї. Фото:http://gazeta.ua/

Українка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу на змаганнях у Дубаї. Про це пише Gаzeta.ua, передають Патріоти України.

"Дуже здорово виграти такий великий турнір. Весь тиждень я показувала чудовий теніс. Дуже рада, що це сталося саме в Дубаї. Це мій перший трофей з великого турніру, так що це особлива перемога.

Я все життя мріяла бути у топ-10. Увійти в десятку найкращих саме по собі неймовірно, а зробити це, вигравши турнір, - ще краще! Я дуже рада тому, як почався сезон, і тому, як грала в Дубаї", - заявила Світоліна.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...