Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося! Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від - 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються. Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post, повідомляють Патріоти України.
Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.
Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві. Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.
Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).
Звичайна вага продуктів у сумці чи легке відро води - всього 5 кілограмів. Але саме ця вага, як з’ясували вчені, може бути індикатором стану вашого здоров’я на довгі роки вперед, передають Патріоти України. У новому масштабному дослідженні, що охопило ...
Штраф, накладений територіальним центром комплектування, не має жорстких строків чинності, тож провадження щодо штрафу може тривати більше року. А от скасувати штраф виконавча служба не має права. Про це написали на порталі "Юристи.UA", передають Патрі...