Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося! Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від - 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються. Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post, повідомляють Патріоти України.
Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.
Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві. Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.
Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).
Під час проведення основної сесії національного мультипредметного тесту(НМТ) в одного з абітурієнтів знайшли шпаргалку з таблицею множення. Про це розповіла директорка Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Тетяна Вакуленко в етері телема...
25 червня Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило в Telegram, що звільняє з посади одного зі своїх детективів, передають Патріоти України. "За результатами дисциплінарного провадження директор НАБУ ухвалив рішення звільнити детектива г...