Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося! Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від - 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються. Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post, повідомляють Патріоти України.
Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.
Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві. Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.
Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).
У Львові чоловік, який захворів на коронавірус, помер у реанімації. Про це розповів медичний директор закладу Андрій Орфін, повідомляють Патріоти України з посиланням на його коментар для місцевого видання Lviv.Media. Орфін підтвердив, що у Львівській ...
Десять з половиною років позбавлення волі отримав військовий за те, що намагався з автомата застрелити своїх побратимів. Такий вирок виніс Тростянецький районний суд Вінницької області 15 серпня 2025 року. Про це повідомляють Патріоти України з посилан...