Гості "Євробачення" таки злякаються: Ремонт станції метро Лівобережна виявився черговою халтурою (фото)

Нам не звикати. А от перед іноземцями соромно буде. Представляємо вашій увазі ремонт за 1 млн доларів.

Ось фото ремонту Лівобережки. Ремонт робили під "Євробачення", щоб гості міста не так лякались нашого метро, передають Патріоти України з посиланням на uainfo.

Як бачимо, вийшло жахливо.

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

Джерело: uainfo

2 хвилини пошуку в системі, і ось цей тендер. Виявляється, що на фотках ви бачите ремонт майже за 1 млн доларів! Ремонт робило ТОВ "ЕНЕРГОДАРБУДМЕХАНІЗАЦІЯ".

Відомі всі: хто замовляв, контролював і виконував роботи, можете подивитись контракт, та оцінити відповідність роботи завданню (особливо цікава відповідність пункту 2 контракту "якість робіт")

Також можете залишити відгук на Дозорро. Чим більше розголос, тим більше ймовірність, що всім відповідальним дадуть суворих люлєй, а роботу виправлять.

Відреагував на ремонт і колишній заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Ілля Сагайдак.

"Під час час об'їзду території навколо МВЦ, де незабаром пройде Євробачення, було прийнято рішення відремонтувати станцію метро Лівобережна. На жаль, як часто буває, гарна ідея була погано реалізована. Що ми маємо? Купу халтури за великий бюджет та дизайн, який зовсім відрізняється від того, що пропонувався, коли я був профільним заступником. Я раджу не платити жодної копійки таким підрядникам і виставити претензію за неякісний ремонт", — написав Сагайдак на своїй сторінці у "Фейсбук".

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...