"Государственные ублюдки": Прилєпін розкритикував помічника президента РФ

Одіозний письменник похвалився, що особисто заявив помічникові Путіна про «нульовий ефект» «державної молодіжної політики РФ» на Донбасі.

Захар Прилєпін. Фото: соцмережі.Російський письменник Захар Прилєпін жорстко розкритикував помічника президента РФ, куратора «ЛДНР» Владислава Суркова, передають Патріоти України.

Так, в одному з інтерв'ю російським ЗМІ Прилєпін похвалився, що особисто заявив помічникові Путіна про «нульовий ефект» «державної молодіжної політики РФ» на Донбасі:

«Государство вместо воспитания патриотов воспитывало „государственных ублюдков“. Собственно, об этом я прямо и сообщил Вячеславу Суркову, с которым мы, может, два раза в жизни виделись. Я сказал, что ваша государственная молодежная политика дала абсолютно нулевой эффект».

За його словами, за чотири роки окупації він не бачив на Донбасі жодного представника прокремлівських організацій «Молода Гвардія», «Наші» та інших. Прилєпін обурено заявив:

«Просто ни одного! Они туда никогда в жизни не приезжали, не считая Потупчик (прокремлевский блогер Кристина Потупчик — ред.), которая обхамила погибшего Моторолу, сказав, что „он просто ублюдок, и смерть — это лучшее, что я могу ему пожелать“. И еще ряд был этих упырей, которые сидели на всяких высших должностях. Вот как они себя ведут».

При цьому Прилєпін додав:

«Сурков сказал, что наша молодежная политика имела безусловные минусы и, условно говоря, он сказал что-то вроде: «Нет причин для спора, я прекрасно понимаю, что правота где-то там, где вы находитесь».

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...