Готуємо подарунки на Новий рік: 10 оригінальних ідей, щоб порадувати рідних і друзів (фото, відео)

Вибір подарунків - чи не найприємніша частина підготовки до улюбленого свята.

Всі люблять подарунки. Фото: ЖЖ.

Найприємніша частина передноворічних клопотів - вибирати подарунки. Якщо ви ще не вирішили, що подарувати на Новий рік своїм рідним і близьким, ми допоможе зробити вибір. Ми зібрали 10 незвичайних варіантів новорічних презентів, які неодмінно порадують і приємно здивують дорогих людей, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Що подарувати дівчині на Новий рік

Хочете зробити оригінальний сюрприз для коханої на Новий рік і подарувати миті святкової чарівності? Банальні духи, косметика і навіть красива білизна в даному випадку - не варіант. Такі подарунки, безумовно, будуть приємні дівчині, але вони досить передбачувані. Один з оригінальних і несподіваних для зими презентів - метелик. На перший погляд його не відрізниш від живого. Насправді, метелик виконаний з пластика, пурхає всередині банки і реагує на стукіт долонею по скляних стінках.

Співаючі келихи - ще один неординарний презент в Новорічну ніч для коханої. Відомо, що келих можна змусити "заспівати", провівши по його шийці пальцем, а тональність звуку залежить від кількості рідини, що знаходиться в ньому. Музичні келихи, що стали хітом продажів в інтернет-магазинах, стануть відмінним варіантом подарунка до Нового року. На них нанесена шкала для визначення рівня рідини, який відповідає звучанню певних нот. Піднесіть такий подарунок своїй коханій, насолоджуйтеся смачним вином і створюйте красиві мелодії.

Ковдра з рукавами - ідеальний подарунок для затишних зимових вечорів. З таким пледом більше не потрібно буде витягувати руки з-під ковдри, щоб тримати чашку з чаєм, гортати сторінки книги або перемикати канали на пульті телевізора. До того ж, можна вибрати веселе новорічне забарвлення ковдри або принт із зимовою тематикою.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік

Чоловічі подарунки до Нового року також можуть бути оригінальними. Якщо хочете здивувати свого коханого або чоловіка, не варто дарувати запонки, ручки, сорочки і набори для гоління. Неординарний подарунок допоможуть вибрати ваша фантазія і наші поради. Досить знати про захоплення і бажання коханого.

Власникам автомобілів буде приємно отримати в подарунок іменну термокружку для авто. У комплекті - кришка з кільцем ущільнювача. Це гарантує, що напій, який міститься в кріжці, не виллється навіть при швидкій їзді по нерівній дорозі. Підігрів рідини здійснюється при підключенні до прикурювача в машині.

Меломанові в якості новорічного подарунка ідеально підійде портативна колонка. Бездротовий динамік підключається за допомогою Bluetooth до електронних гаджетів і завдяки потужній батареї може відтворювати музику протягом 10 годин. В інтернет-магазинах можна знайти моделі оригінального дизайну, наприклад, зі світлодіодним еквалайзером.

Що подарувати чоловікові на Новий рік

Домашня пивоварня - мрія всіх любителів цього напою. Хочете зробити неординарний подарунок коханому? Цей подарунок точно припаде йому до душі. Компактні переносні пивоварні зараз користуються величезною популярністю. Різні моделі дозволяють варити до декількох десятків літрів напою в добу. До того ж, з такою пивоварнею можна експериментувати зі смаками і створювати унікальні авторські рецепти.

Стильний і практичний подарунок для чоловіка - шкатулка для наручних годинників. Представлений виріб здатний не тільки додати в образ чоловіка нотку оригінальності, а й зробити його діяльність більш зручною. Існує безліч різновидів шкатулок різної форми, з дерева, пластика, шкіри.

Деякі моделі навіть мають функцію автоматичного заводу. Це дозволить чоловікові завжди знати точний час. Чохол-тубус можна брати з собою в дорогу, класти в чемодан або бардачок автомобіля.

Що подарувати батькам на Новий рік

Мамі і татові в новорічну ніч буде приємно отримати в подарунок годинник з фоторамками, в які заздалегідь можна розмістити дитячі та сімейні фотографії. Такий презент стане стильним елементом декору і даруватиме теплі емоції найріднішим і близьким людям.

Масажний килимок - презент, корисний для здоров'я. Його можна використовувати під час перегляду телевізора. Зміцнюючий і тонізуючий масаж спини і ніг з таким килимком можна робити, не виходячи з дому, а також брати його з собою на дачу і в довгі поїздки на автомобілі. У комплекті з килимком можна придбати в подарунок батькам подушку-валик для масажу голови.

Що подарувати мамі на Новий рік, якщо вона захоплюється рукоділлям? Це може бути набір для вишивки, пряжа, шкатулки для зберігання голок, красиві ножиці. Дуже оригінальний подарунок, який суттєво полегшить процес в'язання і не дасть заплутується ниткам - чаша для пряжі.

У магазинах представлено безліч моделей різного дизайну з кераміки та дерева з гарними візерунками і ліпленням. У таких чашах також передбачені отвори для спиць.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...