Готуються відбивати атаки голодних кримчан: У мережі показали тренування росгвардійців в окупованому Криму (фото)

Окупанти заявили, що готовність силовиків знаходиться на "найвищому рівні".

Тренування Росгвардії у окупованому Криму. Фото: соцмережі.

У мережі показали фотографії тренування росгвардійців в окупованому Росією Криму. Про це повідомляє блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Джанкой. Готуються. Відбивати атаки... голодних кримчан", - написала вона.

Як пише видання "Джанкой в об'єктиві", росгвардійців перевірили на профпридатність. "Відповідно до плану професійної службової та фізичної підготовки проведена підсумкова перевірка за визначенням рівня професійної підготовленості співробітників за видами професійної службової та фізичної підготовки", - йдеться в повідомленні.

Також там резюмували, що "результати підсумкових занять підтвердили готовність особового складу до виконання поставлених перед ними бойових завдань на високому професійному рівні".

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...