Готувався до весілля: Стали відомі трагічні деталі про долю загиблого на Донбасі українського розвідника

Батько загиблого розповів, що син днями повернувся з завдання з непідконтрольної території.

Фото: ЗМІ

Глава Кодимської районної ради Одеської області Геннадій Гладенький заявив, що загиблий на Донбасі боєць антитерористичної операції (АТО) Олександр Чегурко готувався до весілля, повідомляють Патріоти України з посиланням на hromadskeradio.org.

"Нам повідомили, що загинув наш земляк в зоні АТО. Ми не знаємо причини загибелі", - сказав Гладенький.

За його словами, батько Чегурка - чорнобилець, мати хворіє на цукровий діабет і страждає від високого тиску.

"Він зробив пропозицію дівчині з Донецької області, повинно було відбутися весілля", - додав чиновник.

Гладенький уточнив, що напередодні спілкувався з батьком загиблого, той розповів, що син днями повернувся з завдання з непідконтрольної території.

Так, Чегурко служив за контрактом у 28-й окремій механізованій бригаді ЗСУ з квітня 2014 року. Останнім часом чоловік жив в Доброславі Лиманського району Одеської області.

У свою чергу, спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що загибель українського розвідника Олександра Чегурка в зоні АТО є небойовою втратою. При цьому він відмовився оприлюднити більш детальну інформацію.

"Цією справою займаються правоохоронні органи - військова прокуратура і Нацполіція. Це сталося другого січня пізно ввечері. Ми не розголошуємо інформацію. Є кримінальне провадження, яке проводять слідчі органи", - пояснив він.

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...