ГПУ назвала підозрюваного члена ВРЮ у вимаганні хабара в $500 тис.

Ним виявився Павло Гречковський, колишій депутат з команди Черновецького

Фото: web1.unba.org.ua

Екс-депутат Павло Гречківський став підозрюваним у вимаганні хабара в 500 тисяч доларів. Його викликано до ГПУ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Українська правда".

Нагадаємо, Гречківський прийшов у Київраду з блоком Черновецького. Був партнером Миколи Мартиненка, депутата ВР. Має бізнес-зв'язки з депутатом Олександром Грановським та займався питаннями, які були пов'язані з господарчим судом, пишуть ЗМІ.

У 2012 році, коли Гречковський був депутатом, він став героєм скандалу з годинником. На "народному обранці" помітили аксесуар за 500 тисяч доларів, такий самий, як носив Рінат Ахметов.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...