ГПУ викликала на допит Раїсу Богатирьову

Екс-мінсітра було оголошено в розшук по Україні за підозрою у розкраданні бюджетних коштів на суму 6,5 млн грн.

Раїса Богатирьова. Фото: "Коментарі"

Генеральна прокуратура викликає 7 грудня на допит колишнього віце-прем'єр-міністра, екс-міністра охорони здоров'я Раїсу Богатирьову. Повістку опубліковано 29 листопада в газеті "Урядовий кур'єр", повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, слідчий Болячий А.А. чекатиме Богатирьову о 9:30 за адресою Київ, вулиця Московська, 8. Як відомо, 21 жовтня 2014 року Богатирьову оголосили в розшук по Україні за підозрою у розкраданні бюджетних коштів на суму 6,5 млн грн у 2012 році під час закупівель імунобіологічних препаратів, лікарських засобів та медичного обладнання. За інформацією прокуратури, Богатирьова діяла "за попередньою змовою з групою осіб".

Печерський районний суд Києва 25 листопада повторно дозволив Генеральній прокуратурі почати спеціальне заочне розслідування проти колишнього віце-прем'єр-міністра, екс-міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової.

Дати Великодня до 2050 року: Коли святкування у православних і католиків припаде на один день

середа, 1 травень 2024, 15:59

Великдень - одне з найважливіших християнських свят, яке відзначають у пам'ять про Воскресіння Ісуса Христа. Його дата щороку змінюється, адже вона залежить від місячно-сонячного календаря, передають Патріоти України. Різні конфесії використовують різн...

Антициклон впевнено розташувався в Україні: Синоптик дала прогноз на найближчі дні і Великдень

середа, 1 травень 2024, 15:50

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, 2 травня, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко в Facebook. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів. При цьому вночі очікується +8...