ГПУ зацікавилася слідчим-мажором з родини судді Верховного суду

Після початку люстраційної перевірки Євген Кудрявцев написав рапорт на звільнення.

Євген Кудрявцев. Фото:politrada.com

29-річний слідчий з особливо важливих справ київської прокуратури Євген Кудрявцев подав рапорт про звільнення після початку проведення проти нього люстраційної перевірки. Про це в ефірі телеканалу 112 заявив помічник генпрокурора України Владислав Куценко, зазначивши, що перевірка почалася 19 жовтня 2015, інформують Патріоти України.

"У перевірці беруть участь і органи ДФС, і Генпрокуратура, і Мін'юст. Кудрявцев, розуміючи можливі результати перевірки, подав рапорт за власним бажанням. На сьогоднішній день у нього таке право є, тому що перевірка ще не завершена.

Зараз всі висновки перевірки до нас не дійшли, так як вона не завершена, не ми її проводимо", - заявив Куценко. При цьому він підкреслив, що перевірка щодо Кудрявцева все одно буде завершена, незважаючи на те, що він подав рапорт.

"Представник Генпрокуратури Владислав Куценко заявив, що мажор-прокурор Євген Кудрявцев написав рапорт про звільнення. Міцно тисну here своєму колезі Максим Опанасенко, який всю цю історію показав.

Крута робота, Макс! Ну а вже колишньому прокурору Кудрявцеву хочу повідомити наступне. Не сподівайтеся, шановний, що вам вдасться відлежатися ковбаскою-гриль на Мальдівах і все забудеться.

Подивіться на вашого ... кхм .. колегу - колишнього замначальника дніпропетровської LAC Андрія Звонкова. Він думав, що пішовши після нашого розслідування з посади, відсидиться в тіні своїх ресторанів і все розсмокчеться.

Не вийшло. Круті хлопці з "Центру протидії корупції" домоглися порушення двох кримінальних проваджень проти Звонкова за підозрою в незаконному збагаченні. І по вас з вашим татом того ж досягнемо.

Вам після цього тільки в Росію бігти. Там таких злодійкуватих пупсиків набралася вже ціла корзина. Втечете до росіян, ми не засмутимося. Підривати економіку країни-агресора входить у наш національний інтерес", - написав у своєму Facebook журналіст Дмитро Гнап.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...