Гра на публіку? Екс-пасинок Фірташа знепритомнів після того, як суд відмовився випустити його з-під варти

Калиновський втратив свідомість одразу після того, як суд відхилив клопотання захисту про його звільнення з-під варти.

Під час засідання Калиновський втратив свідомість. Фото: Цензор.нет.

Екс-пасинок Фірташа Сергій Калиновський сьогодні в ході судового засідання у його справі знепритомнів. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ, який знаходиться в залі суду, передають Патріоти України.

За його словами, Калиновський втратив свідомість одразу після того, як суд відхилив клопотання захисту Калинівського про його звільнення з-під варти.

Перед цим Калиновський пив рідину, яку йому принесли конвоїри.

В даний час в зал прибули медики, які помістили Калиновського на носилки. Крім цього, конвоїри змушують журналістів залишити приміщення.

Поки швидка знаходиться біля будівлі суду. Якщо медики вирішать, що він потребує госпіталізації - Калиновський під конвоєм буде відправлений до лікарні. За словами журналіста, медики не виключають, що у мажора міг статися гіпертонічний криз.

Крім цього, як повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ, на судовому процесі були присутні дві жінки, які всіляко намагалися провокувати журналістів і нецензурно лаялися. В ході суду, до того, як Калиновський втратив свідомість, одна з них зайшла в клітку до Калинівського. Крім цього, вона також накинулася на конвоїрів.

Що таке реєстр "Оберіг", які дані про військовозобов’язаних туди вносять і хто матиме доступ - роз'яснення

вівторок, 30 квітень 2024, 5:58

В Україні працює реєстр "Оберіг", який має на меті вести військовий облік в електронному режимі. Система збирає інформацію про військовозобов'язаних включно з контактними, персональними даними, зокрема про сімейний стан, освіту, батьків і не тільки, пе...

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...