Грабунок "по-братськи": Російський "гумконвой" украв та вивіз в РФ Стахановський вагонобудівний завод - розвідка

​"Гуманітарні" вантажівки забиті майном донеччан і обладнанням підприємств.​

Російський "гумконвой" продовжує грабувати Донбас. Фото:vistidp.com

Те, що російська економіка "застрягла на дні", суттєві витрати на війну на Донбасі і підживлення сепаратистів призводять до того, що Росія продовжує грабувати окуповану територію на сході України. Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За даними української розвідки, на тлі стагнації російської економіки, значних витрат бюджету на ведення війни проти України і утримання апарату терористичних ЛДНР, вище військово-політичне керівництво РФ продовжує цілеспрямовано використовувати "гуманітарні" конвої для подальшого грабунку населення окупованих територій Донбасу, а також вивезення в Росію майна українських промислових підприємств.

25 серпня через пункти пропуску Ізварине та Успенка пройшов черговий гумконвой (70 одиниць автомобільної техніки), наповненість якого при в'їзді не перевищувала 30%, що підтверджує тільки декларативну, а не реальну підтримку Росії населенню тимчасово окупованих територій Донбасу. Але назад їдуть "гуманітарні" вантажівки вже переповненими майном пограбованих донеччан і обладнанням розібраних підприємств.

25 серпня тривав демонтаж і вивіз на територію РФ обладнання ПАТ "Стахановський вагонобудівний завод" на Луганщині.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...