Гранати, гексакоптер і справжня стрілянина: Молоді донецькі поліцейські вчились працювати в складних умовах (відео)

Молоді офіцери поліції зі студентської лави відправилися на бойовий полігон здобувати практичні знання.

Тренування в умовах, наближених до бойових. Скріншот.

Поліція Донеччини виклала в мережу відео сьогоднішнього виїзду на полігон, де загартовані в зоні АТО правоохоронці навчали вчорашніх курсантів, розповідають Патріоти України з посиланням на donbass.UA.

"Наше завдання зробити з них перше - патріотів своєї країни, друге - професіоналів, які зможуть виконувати свої функціональні обов'язки тут, на території Донецької області, в цей важкий для Донецької області і всієї країни час, - зазначив глава Нацполіції Донеччини генерал В'ячеслав Аброськін.

Молоді офіцери пройшли випробування марш-кидком, управлінням спецтехнікою, тактичною та вогневою підготовкою. Також навчилися настройці радіо- і альтернативних засобів зв'язку, пройшли інструктаж парамедиків.

Їм продемонстрували бойові розвідувально-дозорні машини, які можуть рухатися в річці, безпілотні апарати (наприклад, гексакоптер розвиває швидкість до 70 км на годину).

Довелося також пірнати під БРДМ, який рухався прямо на них, а потім кидати слідом гранати.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...