Гройсман дав оцінку масовому "мору" дітей на святкових заходах у різних містах України

Голова уряду переконаний, що отруєння дітей в Черкасах та Новомосковську сталися через різні причини.
Гройсман вважає, що причини отруєння дітей - різні. Фото: Главком.

Наразі немає причин говорити про зв'язок між отруєнням школярів у Черкасах та подібним випадком у місті Новомосковськ Дніпропетровської області. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час брифінгу у вівторок, 8 травня, передають Патріоти України.

«Ми так само досліджуємо ситуацію на Дніпропетровщині. Ми не пов'язуємо це наразі - там зовсім інша історія», - сказав глава уряду. При цьому, як зауважив Гройсман, будуть однаково розслідуватися обидва випадки у школах. «І всі заходи будемо на 100% проводити за цими двома випадками», - підкреслив прем’єр. Він додав, що у разі виявлення зв'язку між двома випадками інцидентів у школах Новомосковська та Черкас про це буде повідомлено.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...