Гроші - окупанту: Держприкордонслужба замовила консерви у кримського підприємства на 10 млн грн

Замовлення на консерви на 10 млн грн отримало ТОВ "Торговий дім "Бухта удачі", що належить севастопольцеві Олексію Левченку.

Держприкордонслужба України купила консерви у кримського виробника. Фото: gordonua.com.

Військова частина №1498 Державної прикордонної служби України уклала ряд угод про постачання продовольства на 35,5 млн грн. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що на 2016 рік у Держприкордонслужбі замовили рибу і консерви для всіх частин ДПСУ. Зокрема, замовлення на консерви на 10 млн грн отримало ТОВ "Торговий дім "Бухта удачі".

Зареєстрована в Києві фірма належить севастопольцеві Олексію Левченку, а торговою маркою "Бухта удачі" володіє Керченський рибоконсервний завод - ТОВ "Морська перлина".

Після анексії Криму Росією Левченко в травні 2014 року зареєстрував російське ТОВ "РКЗ" Морська перлина ". Відзначається, що з 2014 року" Бухта удачі" отримала держпідряди на суму 28,8 млн грн.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...