"Гроші давай!": Силовики Сибіру навчилися жорстко розганяти страйки робітників (відео)

Тема страйку - гроші. Точніше, їх відсутність - зарплату-то не платили кілька місяців (по легенді). Цікаво, сценарій написали до візиту Медведєва до кримських пенсіонерів або після?

Силовики Сибіру перейшли в наступ на артистів. Фото: rusjev.net

У місті Златоуст Челябінської області відбулися навчання з придушення масових заворушень на випадок страйку робітників. Відеосюжет про минулі навчання з'явився в соціальних мережах інтернет, передають Патріоти України.

На початку відео показаний актор, який грає страйкуючого робочого і каже поліцейському: "Йди сюди, че, боїшся?"

За легендою навчань, в транспортному цеху Златоуста почався страйк робітників, яким кілька місяців не виплачували зарплату. Робочі підпалили покришки і побудували барикаду. У силовиків вони кидали каміння і палиці, при цьому один з акторів, який грає робочого, кричить: «Гроші давай!». Відзначається, що співробітники силових відомств діяли строго за інструкцією: оточили територію, відсікли порушників від головної дороги і почали переговори.

Проте, згідно з легендою, після невдалих переговорів співробітники провели силову операцію. Для розгону протестуючих вони підірвали шумовий заряд і перейшли в наступ, скрутивши призвідників заворушень.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...