Губернатор Київщини розповів, як Порошенко врятував його від подружньої зради (відео)

Відверту заяву Олександр Горган зробив під час святкування Дня міста в Вишгороді.
Олександр Горган. Фото: УНІАН.

Губернатор Київської області Олександр Горган публічно зізнався, що за часів роботи головою Вишгородської РДА міг зрадити своїй дружині зі своїм заступником, передають Патріоти України.

Як повідомила в Facebook Антоніна Басенко, відверту заяву Горган зробив у суботу, 8 вересня, під час святкування Дня міста в Вишгороді. "Ви знаєте, я півтора року працював у Вишгороді головою РДА та останні півроку у мене була молода і дуже красива заступник. І ви знаєте, якби мене не перевели в Київ - це б закінчилося інтимом і подружньою зрадою", - зізнався губернатор.

"Але, слава богу, мене підвищили, і я пішов працювати губернатором, а ця красива дівчина залишилася працювати в Вишгороді і в моїх нездійсненних мріях", - сказав він, після чого додав, що дівчину звуть Марина Мельник (депутат від партії БПП "Солідарність").

Олександр Горган з дружиною Іриною. Фото: соцмережі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...