Губернатор Київщини розповів, як Порошенко врятував його від подружньої зради (відео)

Відверту заяву Олександр Горган зробив під час святкування Дня міста в Вишгороді.
Олександр Горган. Фото: УНІАН.

Губернатор Київської області Олександр Горган публічно зізнався, що за часів роботи головою Вишгородської РДА міг зрадити своїй дружині зі своїм заступником, передають Патріоти України.

Як повідомила в Facebook Антоніна Басенко, відверту заяву Горган зробив у суботу, 8 вересня, під час святкування Дня міста в Вишгороді. "Ви знаєте, я півтора року працював у Вишгороді головою РДА та останні півроку у мене була молода і дуже красива заступник. І ви знаєте, якби мене не перевели в Київ - це б закінчилося інтимом і подружньою зрадою", - зізнався губернатор.

"Але, слава богу, мене підвищили, і я пішов працювати губернатором, а ця красива дівчина залишилася працювати в Вишгороді і в моїх нездійсненних мріях", - сказав він, після чого додав, що дівчину звуть Марина Мельник (депутат від партії БПП "Солідарність").

Олександр Горган з дружиною Іриною. Фото: соцмережі.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...