Гумаки - то найстрашніша зброя терориста: ФСБ оприлюднила відео затримання українських "диверсантів" (фото)

В мережі підняли на сміх екіпірування "диверсантів", які "планували" зірвати "міжнародний туризм" в окупованому Криму.

ФСБ оприлюднила відео затримання українських "диверсантів". Скріншот.Судячи з оприлюдненого ФСБ відео затримання нібито української ДРГ в окупованому Криму, "диверсанти" готувалися здійснювати теракти у гумових шльопанцях. Такий висновок можна зробити з відео і фотоматеріалів, які надали російські пропагандисти, пишуть Патріоти України з посиланням Цензор. нет.

На одному з кадрів у сюжеті кремлівських ЗМІ інтернет-користувачі помітили гумові "в'єтнамки", у яких "українські диверсанти" нібито готувалися здійснити "низку терористичних актів".

"А мені дуже сині диверсантські шльопанці сподобалися, у них так зручно заводи підривати. Дбає все таки МО про комфорт своїх диверсантів!" - зауважує один із блогерів.

"Дві МОНки, ніжки до них, компот, в'єтнамки і гумові рукавички. І за це у бойовому зіткненні загинув ФСБшник? Може, йому в'єтнамки сподобалися? Чи компот?", - жартує один із коментаторів.

"У мене є такий рюкзачок. Мабуть, у нього лише вода, компот і капці вмістилися", - коментує інший блогер.

В іншому кадрі з сюжету російських пропагандистів теж фігурують сині капці, але вже іншої моделі.

"Капці їм подобаються ... А що ж мужикам-диверсантам пітніти у спекотному Криму? Може, це камуфляж такий для теплих країн..." - пише ще один коментатор.

Нагадаємо, Федеральна служба безпеки Російської Федерації 10 серпня опублікувала офіційну заяву, в якій стверджує, що в окупованому нею Криму запобігли низці терористичних актів, "підготованих Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, об'єктами яких було визначено критично важливі елементи інфраструктури й життєзабезпечення півострова".

Пізніше ФСБ РФ оприлюднила відео, на якому зображено нібито організатора "терористичних актів" у окупованому Криму житель Запорізької області Євген Панов.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...