Кримська війна: ФСБ Росії офіційно звинуватило ЗСУ в агресії на окупованому півострові

Російські силовики повідомили про затримання групи диверсантів та назвали ім'я організатора масштабних терактів, які начебто планувалися в Криму.

ФСБ звинуватили Україну в організації терактів в окупованому Криму. Фото: fedpress.ru.

Федеральна служба безпеки РФ повідомила про запобігання в окупованому Криму терористичним актам, які нібито були підготовлені Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. Про це повідомляється на офіційному сайті ФСБ РФ, передають Патріоти України.

Як повідомили у відомстві, метою диверсій і терористичних актів - була дестабілізація соціально - політичної обстановки в аннексированном регіоні в період підготовки і проведення нелегітимних виборів федеральних і регіональних органів влади.

За даними ФСБ, в ніч з 6-ого на 7-е серпня 2016 року в районі міста Армянськ була виявлена група диверсантів. При затриманні терористів в результаті вогневого контакту загинув співробітник ФСБ Росії.

В російській службі зазначили, що на місці сутички були виявлені: 20 саморобних вибухових пристроїв сумарною потужністю понад 40 кілограмів у тротиловому еквіваленті, боєприпаси і спеціальні засоби ініціювання, штатні протипіхотні та магнітні міни, а також гранати і спецзброя, нібито перебувають на озброєнні спеціальних підрозділів збройних сил України.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...