І хто за це відповідатиме? Матч "Динамо" в чемпіонаті України судив арбітр із "ЛНР"

В українському футболі назріває новий скандал.

Олександр Шост. Фото:dt.ua

На матчі молодіжної першості (U-19) між запорізьким "Металургом" і київським "Динамо" працював арбітр, який судить поєдинки в "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Футбол 24".

30-річний Олександр Шост був другим асистентом головного рефері Олександра Титова. Прізвище судді-зрадника запротокольовано у звіті про матч на офіційному сайті Прем'єр-ліги.

Поява Шоста в Запоріжжі викликає величезне питання до Федерації футболу України. У серпні ФФУ звільнила арбітра за роботу на "ЛНР".

Тоді віце-президент Федерації Ігор Кочетов заявив, що "будь-який суб'єкт футбольної діяльності, який підтримує "ДНР" і "ЛНР", ніколи не буде залучатися до роботи в українському футболі".

Як цей арбітр "виплив" на матчі на території України, ще потрібно з'ясувати.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...