І ніяких "утисків" УПЦ МП: У Дніпрі пройшла православна міжнародна Кіноасамблея

На сайтах УПЦ МП жалілися, що їх "утискають", але влада Дніпра взяла активну участь у проведенні їхнього заходу.

У Дніпрі завершився кінофестиваль «Кіноасамблея на Дніпрі», кінофорум проходив без ексцесів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дніпро Вечірній".

«Кіноасамблея на Дніпрі» пройшла тріумфально, в рамках кінофоруму пройшов показ документальних фільмів, викликав величезний глядацький інтерес, - сказав директор цього кінофестивалю, заслужений працівник культури України Ігор Собко. – Визначені переможці, спеціальні призи вручені приїхавшим на «Кіноасамблею» учасникам. Всі ми віримо, що в наступному році обов'язково відбудеться чергова «Кіноасамблея на Дніпрі», яка стала одним з культурних символів нашого міста».

Перша премія - фільм телеканалу «Інтер» «Врятувати і зберегти». Гран-прі – 4-серійний фільм «Сирія: тут був рай» режисера Ігоря Калядіна.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...