І понесло ж його в це кубло: Українського політолога побили в ефірі московського телеканалу (фото, відео)

Нападником на політолога став скандальний екс-український ведучий Юрій Кот, відомий своєю затятою прихильністю та підтримкою Антимайдану.

В'ячеслава Ковтуна вдарили в обличчя прямо під час ефіру російського ток-шоу. Фото: скріншот

Член комітету порятунку України Юрій Кот кілька разів ударив по обличчю українського політолога В'ячеслава Ковтуна під час зйомок програми "Процес" на російському телеканалі Звезда. Про це пише Украина.ру, інформують Патріоти України.

Інцидент трапився під час виступу Юрія Кота. Він розповідав про 17-річного сина, який живе в Україні, і його товаришів, які не сповідують радикальної ідеології, в яких інші герої, ніж у націоналістів.

Під час цього Ковтун сказав: "ми дізнаємося, що це за син". Ці слова Кот інтерпретував як загрозу життю і здоров'ю його сина. Після чого він підійшов до Ковтуна і кілька разів ударив його по обличчю. Після цього під правим оком українського політолога утворився синець, а зі щоки, на якій розсікло шкіру, пішла кров.

Ведучі відразу припинили конфлікт, і ведучий Сергій Шаргунов попросив Ковтуна і Кота залишити знімальний майданчик, заявивши, що рукоприкладство на програмі неприпустиме. Після інциденту Ковтун викликав поліцію.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...