"І тут чую знайомий звук стрибка на підвіконня. Подумала - глюк": У Києві кішка через 30 днів знайшла шлях додому (фото)

"Тепер я з нею нізащо не розстанусь", - говорить господиня кішки Наталія.

Кішка Чита повернулася додому через 30 днів. Фото: Вечірній Київ.

У Києві кішка по кличці Чита потратила 30 днів, щоб повернутися додому. Про це розповіла господиня мандрівниці Наталя, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я тільки читала, що кішки повертаються на великі відстані, але ніколи не думала, що таке може статися насправді. Рівно через місяць, день в день, як ми її віддали до родичів на Троєщину, вона прийшла додому. Як вона Дніпро перетнула, як не потрапила під машину, не знаю", - розповіла жінка.

За словами Наталії, Читу вона ще кошеням підібрала на вулиці - вигодувала і вилікувала.

"А коли дочка народила дитину, вони повернулися в нашу квартиру (на Троєщині. Наталя живе в районі Виноградаря. - Ред.). Зі старою кішкою Чита подружилася, і до дитини нормально поставилася, але вона ж гуляє на вулиці, у нас перший поверх . Родичі стали умовляти віддати її їм. Мовляв, вона ходить по землі, лазить по підвалах, а потім стрибає в ліжечко до дитини. Я довго вагалася, але потім погодилася ", - розповіла господиня Чити.

"Раптом вночі чую знайомий звук стрибка на підвіконня. За рік, поки Чита жила у мене, я його чула майже кожен день. Все, думаю, глюк. Включаю світло - точно, вона. Худа і дуже голодна. Три дні відсиплялася. А потім як ні в чому не бувало пішла на вулицю. Тепер я з нею ні за що не розлучуся", - підкреслила Наталія.

Як повідомляли Патріоти України, в Києві пес стер до крові лапи в пошуках господаря.

"Був ранок": На Прикарпатті чоловік кинувся в охоплений вогнем будинок, щоб врятувати 2-річну дівчинку: як усе закінчилося На Прикарпатті чоловік кинувся в охоплений вогнем будинок, щоб врятувати 2-річну дівчинку

понеділок, 6 травень 2024, 17:56

На Прикарпатті, в селі Долиняни, чоловік вихопив з полум'я дворічну дівчинку. У хаті, що загорілася, жили переселенці з Херсонщини. Один з малюків у кімнаті бавився сірниками - вогонь миттєво поширився всім будинком. Сусід, не вагаючись, поліз в охопле...

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...