"І вам бажаю здоров'я": Гройсман у Раді потролив Ляшка й опоблоківця Шурму

Нардеп від "Опоблоку" натякнув голові уряду, що той "виглядає помітно нездоровим".

Гройсман потролив нардепів. Фото: Українська правда.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, виступаючи у Верховній Раді, підколов народних депутатів Олега Ляшка та опоблоківця Ігоря Шурму. Це сталося під час години запитань до уряду, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Ляшко дорікнув уряду за підвищення тарифів на газ для населення і спитав, коли це припиниться. "Заради справедливості треба сказати, що не тільки в цій ложі (місце уряду в парламенті - ред.), а, я думаю, і у вашій фракції є можливості платити за газ по будь-якій ціні", - відрізав прем'єр, після чого пояснив причину високих тарифів на блакитне паливо.

Пізніше слово попросив Шурма. Він почав своє запитання з того, що в глузливій формі побажав прем'єру міцного здоров'я, адже, мовляв, помітно, що той захворів. "Ви не сидіть на протязі, як каже т.в.о. міністра (керівник МОЗ Уляна Супрун - ред.), бо простудитесь, але саме головне, щоб ви ще й не сідали на холодний камінь, бо там простуда буде трошки інша. То я вам бажаю здоров'я", - заявив Шурма.

Після цього депутат вже вкотре запитав Гройсмана, чому Міністерство охорони здоров'я очолює "громадянка іншої держави" Супрун. Прем'єр не розгубився. "Вельмишановний Ігор Михайлович, і вам бажаю здоров'я. Ви забули сказати, що треба утриматись і не пити холодну воду, чого я вам і бажаю, і під кондиціонером там не сидіть, будь ласка, щоб теж не продуло. Ви нам потрібні здорові. Хто ж нас тоді буде критикувати?" – віджартувався голова уряду. У відповідь на питання він заявив Шурмі, що Супрун має українське громадянство.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...