"І він змінився, і я теж": Пропагандист Кисельов дивно виправдався за смажену картоплю для Порошенка (відео)

Дмитро Кисельов не допустив, що Путін стане колись таким же антигероєм в його програмі, як Порошенко. Мовляв, президент РФ - "сформована особистість, яка не зміниться з роками".

Дмитро Кисельов колись смажив картоплю Порошенку. Фото: скріншот з відео.

Один із головних пропагандистів Кремля Дмитро Кисельов заявив, що колись дружив із нинішнім президентом України Петром Порошенком у "широкому сенсі цього слова". Російський ведучий згадав в інтерв'ю журналісту і відеоблогеру Юрію Дудю, як у вбранні кухаря смажив і пригощав картоплею Порошенка, передають Патріоти України.

"Можна ж дружити по-різному. Він входив у широку дружню компанію. Я можу сказати, що у мене є троє друзів, а можу – що є сто друзів. У мене в телефоні близько 2 тисяч номерів, до яких я можу звернутися, зателефонувати. Таким же був Петро Порошенко. У мене був клуб – компанія в Києві, яка мала назву "Сковорода". Це дуже цікава людина (український філософ і поет Григорій Сковорода – Ред.), яка мріяла створити єдину слов'янську мову. А це нібито гра слів, прізвище Сковорода і я купив велику паельєру, смажив картоплю, як якесь шоу на зібраннях клубу", - сумбурно пояснив Кисельов.

На питання Дудя, як так вийшло, що через багато років Порошенко перетворився на головного антигероя його програми "Вести недели", пропагандист зауважив: "І Петро Порошенко змінився, і я, звичайно, змінився, і це нормально, коли люди міняються протягом життя".

При цьому Кисельов не допустив, що Путін стане через 10 років таким же антигероєм в його програмі: "Я не думаю, тому що Путін – міцна сформована особистість, на відміну від Петра. Петро – зовсім іншої закваски людина".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...