І все так любо, все так скрепно: П'яна луганчанка прямо у відділенні "поліції ЛНР" побила "правоохоронця"

Прапорщика так званої "поліції" нетвереза мадам почала бити по обличчю під час складання протоколу про порушення.

Ілюстрація:www.0642.ua

Курйозний інцидент стався пізно вночі 1 лютого в холі Ленінського "РУВС" Луганська. Про це пише informator.lg.ua, передають Патріоти України.

Дві луганчанки бальзаківського віку напідпитку були затримані так званою "поліцією ЛНР" за неадекватну поведінку на вулицях міста.

Під час складання адміністративного протоколу одна з затриманих почала бити прапорщика "поліції", якийзнаходився при виконанні службових обов'язків.

Вона завдала йому ряд болючих ударів в обличчя, внаслідок чого "правоохоронці" були вимушені застосувати до неї фізичний вплив і одягнути наручники.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...