Жертва "хунтобандерівців": "Начальник поліції ЛНР" позбудеться посади через український прапор в Луганську - соцмережі

Поява українського символа в окупованому місті не на жарт розлютила ватажка терористів Плотницького.

Так званий "глава поліції ЛНР" Ігор Корнет. Фото:mvdlnr.ru

Майбутню відставку "начальника" поліції "ЛНР" Ігоря Корнета пов'язують з тим фактом, що в окупованому Луганську патріотично налаштований молодий чоловік приблизно в 500 метрах від обласного "управління поліції" зробив ранкове і вечірнє фото з прапором України.

Знімок "підірвав" соціальні мережі і розлютив ватажка "ЛНР" Плотницького. Фото було зроблено на вході в сквер імені Героїв Молодої Гвардії з боку вулиці Радянської біля пам'ятного знака "Я люблю Луганськ", зробленого за аналогами знаків, розставлених в містах Росії. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Варто сказати, що сквер розташований в самому центрі міста, в іншого його входу (з боку вулиці Польського - ред.) розташоване "головне управління" поліції "ЛНР".

"За такое издевательство над приказами Плотницкого Корнет пойдет в отставку. Ведь Игорь Венедиктыч утверждал, что флаги в Луганске делаются только ночью, а тут тебе и на рассвете есть. Вот тебе и работа патрулей полиции, у которых все под контролем.

Флаги Украины в Луганске не только ночью, но и днем. А потом нашего "главу" взрывают, а потом что-то еще. Вот вам и полиция "ЛНР". А потом не удивляйтесь, Игорь Венедиктович, что над вами все смеются", - іронізує в Facebook блогер Савелій Вассерман.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...