Голими в трусах рили ями на морозі: Казанський розповів, чим закінчився страйк шахтарів у "ЛНР" (фото)

Гірники вирішили, що справді живуть в "народній республіці", тому мають право заявити про свої ущемлені права.

Ілюстрація:ONLINE.UA

Днями співробітники шахти "Партизанська" в м. Антрацит (територія, підконтрольна "ЛНР") спробували організувати страйк й вимагати виплати боргів із зарплати. Шахтарі вирішили, що дійсно живуть в "народній республіці" і спробували заявити про свої права. Про це пише у своєму блозі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, спочатку з гірниками провели бесіду. Деталі цієї бесіди виклала в блозі дружина одного з гірників.

"Наші чоловіки зібралися й влаштували страйк на шахті, вимагаючи виплати зп за 3 місяці, в підсумку знову обіцянки! Минуло 3 дні, час близько 3:00 ночі, ми спимо, а прокидаємося від того, що хтось вибиває нам двері, малі кричать, я кричу, чоловік взагалі шокований!.. Забрали його в трусах при температурі -2, вивезли кілька осіб, які брали участь у страйку за місто, дали лопати й змусили рити ями, а поки вони копали ями, вони розповідали, що зроблять з їхніми дружинами і дітьми!

В результаті їх відпустили, вони в мороз йшли до міста пішки, навколо нікого,бо комендантська година! Чоловік прийшов весь у крові і з погаслим поглядом", - розповіла вона. А після цієї "задушевної" розмови організаторів страйку взяли й звільнили. Щоб не "каламутили воду". "От і все. Коротка розмова. Спробував качати права в "народній республіці" — пішов геть, на вулицю. Тут тобі не Україна. Це там можна страйкувати", - зазначив журналіст.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...