І знову втрата: На Донбасі біля Зайцевого загинув молодий український снайпер (фото)

У юнака залишились батьки, сестра та дідусь із бабусею.

Богдан Коломієць. Фото:Facebook

На Донбасі загинув 22-річний український військовий, командир 2-го відділення взводу снайперів 24-ї бригади Богдан Коломієць. Про це на своїй сторінці в Faccebook повідомили волонтери фонду "Повернись живим" і опублікували фото бійця, зазначають Патріоти України.

"І знову страшна звістка. На Донбасі, поблизу селища Зайцеве, загинув 22-річний молодший сержант Богдан Коломієць. Він був командиром 2-го відділення взводу снайперів 24-ї бригади", - написали волонтери.

Коломієць народився і виріс в селі Лука-Мелешківська Вінницької області. Освіту він отримував у технологічному університеті. "У Богдана залишились батьки, сестра та дідусь із бабусею.

Фонд "Повернись живим" висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого Героя. Це втрата, біль від якої неможливо заглушити", - резюмували волонтери.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...