"Я - українець": Жан Беленюк розставив всі крапки над "і"

​Срібний призер Олімпіади-2016 зізнався, що проблеми є, але громадянство змінювати він не збирається.

Жан Беленюк став срібним призером Олімпіади в Ріо. Фото: news.liga.net.

Срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро українець Жан Беленюк зізнався, що не збирається змінювати громадянство, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

- Я українець і вважаю себе українцем. Ніколи і нікому не давав приводів, що кудись іду. Так, є проблеми. Але я не збираюся змінювати громадянство. В Україні багато людей, які мене підтримують, допомагають утримуватися на плаву.

Завдяки їм мені вдається показувати високі результати. Я не збираюся нікуди йти. Всі ці чутки про зміну громадянства - спекуляції на темі патріотизму. Якби заговорив про це, тоді, ясна річ, що питання були б до мене. Так я спеціально уникаю цієї теми, щоб потім не було спекуляцій і всього іншого. І нічого мені таке приписувати і подавати, як сенсацію, - сказав Беленюк.

Нагадаємо, розмови про зміну громадянства Беленюк з'явилися після його неоднозначного коментаря після програного фіналу Ігор.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...