"Я - захисник народу і знищую ворога": Народний герой України Бубенчик відповів на звинувачення ГПУ у вбивстві силовиків на Майдані

Іван Бубенчик також спростував твердження прокурора про те, що не прибув для проведення слідчих дій.

Іван Бубенчик. Фото: соцмережі.

Підозрюваний у вбивствах "беркутівців" активіст Майдану Іван Бубенчик заявив, що у нього є адвокат, якого він сам найняв, і тому він не має потреби в послугах захисника від держави. Про це Бубенчик сказав на початку засідання Печерського райсуду Києва щодо обрання йому запобіжного заходу, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Його адвокат попросив у суду час до завтра для ознайомлення з підозрою, врученою Бубенчику. У свою чергу прокурор заявив, що години на ознайомлення з документом буде досить. Після цього суддя Печерського райсуду В'ячеслав Підпалий прийняв рішення надати адвокату три години для вивчення матеріалів справи.

Як заявив журналістам в перерві судового засідання сам Бубенчик, він був затриманий на українсько-польському кордоні в пункті пропуску "Шегині". Він збирався поїхати в Польщу на півдня. Крім того, підозрюваний зазначив, що не визнає провини в убивстві правоохоронців, яке йому хоче інкримінувати прокуратура.
На питання журналістів, чи визнає він факт вбивства правоохоронців, Бубенчик сказав: "Ці слова неадекватні реальності. Тому я не буду відповідати. Я - захисник народу і знищую ворога, і знищував. Народ хтось повинен захищати. 20 лютого я робив все, щоб вони драпали звідси, з Майдану... ", - заявив Бубенчик.
Також він спростував твердження прокурора про те, що не був для проведення слідчих дій. "У 2016 році мої відповіді влаштовували прокурора, а сьогодні він вирішив призначити мене підозрюваним", - сказав Бубенчик. Крім того, він висловив здивування з приводу того, що після двох повісток на допит до нього застосували примусовий привід.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...