"Я був невдахою": Володимир Кличко розповів, як брат вимагав у нього закінчити кар'єру

Старший брат був дуже стурбований станом здоров'я молодшого.

Володимир Кличко. Фото: УНІАН.

Легендарний український боксер Володимир Кличко (64-5, 53 КО) розповів про важкий період у своїй кар'єрі, коли його брат Віталій наполегливо радив йому закінчити з боксом. Про це Кличко розповів в інтерв'ю німецькому виданню t-online.de, передають Патріоти України.

"Я був невдахою серед братів Кличків. Це був складний час. Навіть мій брат сказав: "Тобі потрібно закінчити зі спортом". Після цього був бій з Деваррілом Вільямсоном в Лас-Вегасі. Все йшло не так, як я уявляв. Мені вдалося виграти лише завдяки тому, що рефері зупинив бій після п'яти раундів (через зіткнення головами, за рекомендацією лікаря). Мені наклали 40 швів. У мене вийшов шрам на все обличчя, хоча, на щастя, сьогодні ви його вже навряд чи зможете помітити. Це був мій другий бій при Стюарді. Після цього брат знову прийшов і сказав: "Потрібно зупинитися, подивися на своє обличчя!"

Від мене відвернулися абсолютно всі, крім Бернда Бонте, мого менеджера. Він був зі мною на протязі всієї кар'єри. Він вірив в мене, і я продовжував рухатися. Я знав, що можу бути краще. Хотів це довести. Це була моя мотивація. Знав, що те, що сталося в останніх боях - це був не я. Критика тоді загартувала мене. Я став сталевим", - сказав Кличко.

Нагадаємо, що Володимир Кличко пішов з боксу в 41 рік. За свою кар'єру він провів 69 боїв, здобув 64 перемоги (54 нокаутом) і зазнав 5 поразок. Ставав чемпіоном світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO, IBF, IBO і WBA.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.