​Я дуже люблю це місто, але треба щось робити, - італійський музикант, що вже 10 років живе в Україні звернувся до чернівчан (відео)

Як такий трудолюбивий і дружний народ може миритися з такою соціальною нерівністю, дивується європеєць

Джільберто Джільберто – музикант, вже 10 років живе в Україні. Він – обожнює Чернівці. Але стиль нашого життя - досі не може збагнути, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство АСС.

«Як можна так жити? Хто організовує ваше життя, до кого звертатись, запитайте мене, я розповім, як це треба зробити. Як може одна людина отримувати півтори тисячі гривень пенсії, якої ледве вистачає на продукти, а інша – їздити на машині, вартістю 150 тисяч євро? Мені тут, в Україні, на місяць не вистачає двох тисяч євро. На продукти ціни набагато вищі у порівнянні з Італією. Я захоплений красою Чернівців. Але подивіться: машини так поклали тут (на Кобилянській), що пройти неможливо. В Італії такого немає. Хто це впорядковує, до кого звертатись? Я дуже люблю це місто, але треба щось робити».

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...