«Я его сильно не бил, просто разок приложился», - активіст, який побив Добкіна

Сам активіст запевняє, що не збирався бити нардепа, а випадково його зустрів.

Олександр Кравчук. Фото: сайт міста Харкова.

Український активіст Олександр Кравчук, який протягом доби прославився тим, що дав по обличчю екс-губернатору Харківщини Михайлу Добкіну, розповів подробиці і причину бійки з нардепом, передають Патріоти України з посиланням на 057.ua.

"Я приехал к другу на суд и увидел, как Елена Лукаш (экс-министр юстиции - Ред.) давала интервью журналистам. Я и сказал ей пару фраз, которые хочет сказать каждый у нас в стране. Сзади сидел Добкин, который начал мне в спину что-то орать, хамить и оскорблять", - розповів Олександр.

Чоловік зазначає, що не хотів ніякої бійки, але Добкін його спровокував на конфлікт. "Я не хотел его трогать, но он начал вести себя как барин и грубить. Он и его товарищи привели страну к хаосу, а все равно чувствуют себя шикарно", - додав чоловік.

Сам Добкін на своїй сторінці в Твіттері заявив, що Олександр по ньому не потрапив, оскільки був п'яний. "Я вообще не употребляю алкоголь даже по праздникам, а попал или нет - можно посмотреть на видео. Но я сильно не бил, просто разок приложился ему по лицу в порыве гнева", - заявив Олександр.

Чоловік розповідає, що поліція відтягла його від побитого депутата, який не переставав його і далі ображати. "Я ему предложил выйти на улицу и продолжить разговор как мужчины, а он просто сбежал за спиной охраны, и очень быстро бежал. Я такого не хотел, просто достали такие, как он. Захочет подать на меня в суд - я не боюсь никаких преследований, надоело бояться", - сказав Олександр. Відзначимо, що на соціальній сторінці Олександра в інтернеті, за добу, більше чотирьохсот користувачів подякували йому за вчинок.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...