"Я хочу, щоб почув весь світ - ми своїх не кидаємо!": Дружина "кримського диверсанта" Панова звернулася до Порошенка

Катерина Панова наголосилаа на те, що не володіє інформацією про місце знаходження свого чоловіка, які він має проблеми і потреби, чи має він адвоката.

Євген Панов. Фото:society.lb.ua

Дружина Євгена Панова, якого ФСБ обвинувачує в організації диверсії в Криму, просить Президента Петра Порошенка, Уповноваженого ВР з прав людини Ірину Геращенко та МЗС допомогти у звільненні чоловіка. Про це Катерина Панова написала у Facebook, виклавши текст звернення, передають Патріоти України.

"Євген не міг бути диверсантом і не міг вчинити ті дії, які йому приписують у ФСБ Росії... Прошу Вас зробити все можливе та врятувати його", - написала вона.

Панова також вказала на те, що не володіє інформацією про місце знаходження свого чоловіка, які він має проблеми і потреби, чи має він адвоката.

"Я теж хочу, щоб почув весь світ - ми своїх не кидаємо! Я хочу, щоб додому повернулися всі українці і мій чоловік також", - йдеться у її дописі.

Як відомо, Євген Панов - 39-річний громадський активіст, колишній боєць АТО з Енергодара. Брат Панова Ігор Котелянець заявив, що чоловіка викрали у Запорізькій області та відвезли у Крим.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...