Панову і Захтею у "справі українських диверсантів" у Криму продовжили термін утримання під вартою

Судові засідання проходили в закритому режимі, обвинувачених супроводжували до суду російські правоохоронці (ОМОН).

Панов і Захтей. Ілюстрація:Центр журналистских расследований

Фігурантам "справи українських диверсантів" Євгену Панову і Андрію Захтею підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму продовжив на два місяці термін утримання під вартою. Про це повідомляє Крим.Реалії, передають Патріоти України.

Як стало відомо в середу, вони залишаться в СІЗО до 10 лютого 2018 року. Судові засідання проходили в закритому режимі, обвинувачених супроводжували до суду російські правоохоронці (ОМОН).

До кінця грудня справа Андрія Захтея буде передана до суду для розгляду по суті. Раніше повідомлялося, що Захтей підписав досудову угоду зі слідством.

Однією з умов підписання угоди з боку слідства була відмова Захтея від адвоката за угодою. На засідання суду до Євгена Панова приїхала мати Віра Котелянець.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...