"Я, кстати, еще до Майдана хотел это сделать": Джигурда заявив про наміри стати президентом України

​Одіозний шоумен також зізнався в любові до українських політиків Надії Савченко і Юлії Тимошенко.

Нікіта Джигурда. Фото:https://24smi.org/

Скандальний актор і шоумен Нікіта Джигурда заявив, що має намір стати новим президентом України. Про це він заявив російським журналістам, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

"Я возвращаюсь в Украину и начинаю политическую карьеру, выдвигая себя в кандидаты на пост президента. Я, кстати, еще до Майдана хотел это сделать", - сказав Джигурда.

Також шоумен зізнався в любові до депутатів Верховної Ради Надії Савченко і Юлії Тимошенко. "Когда Савченко держали в России, я публично заявлял, чтобы ее выпустили. На Донбассе меня даже выгнали, потому что я говорил, что не надо сепаратизма, потому что надо решать все в Украине", - заявив він.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...