"Я люблю Україну": Відома тенісистка виправдалася за резонансну заяву про війну на Донбасі

Світоліна впевнена, що більше не буде коментувати політичні події

Фото: "5 канал"

Перша ракетка України Еліна Світоліна заявила, що завжди була патріоткою і їй дуже прикро, що її слова про війну на Донеччині російські ЗМІ перекрутили так, як їм було потрібно. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Світоліної.

"Я люблю Україну і щаслива, коли мої перемоги і досягнення прославляють нашу країну в світі. Не завжди у мене є можливість отримувати якісну і достовірну інформацію про те, що відбувається. У тенісному Турі, багато тих, хто дійсно не розуміють, чому досі на Донбасі відбуваються військові дії, які офіційно не називаються військовими. Мені дуже боляче від того, що на сході України гинуть наші хлопці, а багато хто на цьому роблять собі ім'я і підвищують свої рейтинги", - написала Еліна на сторінках свого офіційного сайту.

Світоліна впевнена, що більше не буде коментувати політичні події. "Політика мабуть найостанніша тема, про яку мені б хотілося говорити, але я завжди відкрито спілкуюся з пресою з будь-яких питань, ніколи не приховую своєї позиції, і зараз мені дуже неприємно, що мої слова були неправильно інтерпретовані і багато ЗМІ намагаються представити їх антиукраїнськими в моїй же країні. Я пишаюся тим, що я УКРАЇНКА, і завжди буду в міру сил допомагати своїй Батьківщині", - підсумувала тенісистка.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...