"Я ликую и пою, и на санкции плюю": Російський поет написав вірш про нові погрози Путіна для США (відео)

Приводом для написання вірша став ультиматум російського президента, який він поставив США, про відмову від утилізації плутонію.

Скрін відео

Відомий російський поет і музикант Олег Ломовой відреагував новим твором на погрозу президента РФ Володимира Путіна в сторону США, відмовитися від утилізації плутонію. Відповідний вірш Ломовой опублікував на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Як відомо, Олег Ломовой - співак, шоумен, музикант, поет і композитор. Лідер колективів "Ломовой Band" і Lomovoy Orchestra. Стиль музичної творчості самі музиканти характеризують як стьоб-рок. Адепти "русского мира" вважають Олега русофобом.

Як повідомлялося раніше, в понеділок, 3 жовтня, Російська Федерація зажадала від Сполучених Штатів Америки скасувати всі санкції, введені США проти РФ після анексії Криму та початку війни на сході України, для відновлення співпраці в сфері утилізації плутонію.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...