Я мушу допомогти: білоруси розповіли, чому воюють на Донбасі (відео)

Білоруські добровольці воюють на боці України на Донбасі, бо вважають це своїм обов'язком.

Скрін відео

На сході України проти терористів на окупованих територіях воюють громадяни Білорусі. Про це розповідає Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України.

"Я вважав, що я повинен поїхати, повинен допомогти. Я вважав це своїм обов'язком", - розповів боєць тактичного загону "Білорусь" Ян Мельников. У рідній Білорусі хлопець кинув навчання і приїхав, щоб воювати на боці України.

Мельников поки не планує повертатися на батьківщину, але дуже хоче. Але хлопець остерігається, що його в Білорусі будуть переслідувати за законом, за те, що він бере участь у військовому конфлікті на території України.

Також Мельников повідомив, що в загоні "Білорусь" задіяні декілька десятків людей.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...