Я не буду "труїти" людей контентом типу Шустер-шоу, – Зураб Аласанія проти "повної фігні"

Керівник НСТУ пояснює, коли замість фактів глядачу пропонують дешеві емоції, а, натомість, претендують на якісну аналітичну програму, то такого не має бути на всеукраїнському мовнику.

Зураб Аласанія. Фото:https://focus.ua/s

Програми типу Шустер-шоу не повинно бути на суспільному мовнику. Про це в ефірі програми FACE2FACE з Тетяною Даниленко телеканалі ZIK заявив керівник Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, передають Патріоти України.

"Я сподіваюся, що такі речі, як Шустер-шоу, уже закінчилися в нашій країні. Тому фахівців типу телеведучого Савіка Шустера ми точно не будемо залучати для створення та промоції контенту телеканалу. Ця людина несе не ті цінності, які має отримувати українське суспільство. Я не розписуюсь за усіх людей, але, все ж, є частиною українського народу. Тому, особисто я, не хочу слухати, як мені та решті людей будуть "впарювати", – наголосив Зураб Аласанія.

Керівник НСТУ пояснює, коли замість фактів глядачу пропонують дешеві емоції, а, натомість, претендують на якісну аналітичну програму, то такого не має бути на всеукраїнському мовнику.

"Програми типу Шустер-шоу претендують на серйозний аналіз, а замість цього пропонують українцям повну "фігню". Тому я не хочу бачити такого на суспільному мовнику. Адже рейтинги каналу за такою ціною – це майже рейтинги ціною крові українців. Я не буду "труїти" людей неякісним контентом", – зазначив Аласанія.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...