"Я не знаю жодного, хто був би радий бачити Януковича на Донбасі", - Денис Пушилін

Ватажок бойовиків заявив, що сепаратисти Януковича вважають зрадником навіть більше, ніж патріоти України.

Денис Пушилін. Фото: соцмережі

Один з ватажків "ДНР", так званий "Голова Народної ради" псевдореспубліки, представник окупованоъ частини Донеччини на мінських переговорах, Денис Пушилін жорстко відреагував на вчорашню заяву екс-президента України. Нагадаємо, що Віктор Янукович, який перебуває зараз в РФ, зокрема, заявив: "Я за те, щоб Донбас був у складі України і була збережена територіальна цілісність України". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

"Янукович намагається виправдатися за свої вчинки. Поки нічого нового він не сказав. Для нас важливішим є не широка автономія. Вона була б доречна в 2014 році, в березні-квітні місяці. Але після того, що з нами зробили наші опоненти, говорити про автономію пізно. Навіть якщо Мінські угоди будуть виконані, вони ведуть до конфедерації", - заявив Пушилін Денис Володимирович, видавши власне прочитання укладених в Мінську домовленостей.

Також колишній "МММщик" Пушилін, якого багато хто пророкує на місце знахабнілого ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, запевняє, що не знає жодної людини, яка була би рада бачити Януковича на Донбасі.

"Я не зустрічав того, хто був би радий бачити Януковича в Донбасі. Його можуть ненавидіти радикали, але ще більше якихось причин його ненавидіти у тих, хто його умовно підтримував, ті люди, яких він зрадив, які його звинувачують, що почалася війна і він їй не запобіг ", - заявив Пушилін. При цьому про російську агресію він традиційно мовчить. Наче й немає її.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...