"Я підвищила рівень конкурсу": Джамала дала інтерв'ю одразу після свого виступу в півфіналі

У фіналі Євробачення 2016 Джамала виступатиме у другій частині конкурсу.

 Джамала на прес-конференції після другого півфіналу. Фото: eurovision.tv.

Представниця України Джамала подякувала організаторам шоу "Євробачення 2016" і зазначила, що рівень конкурсу став помітно вище. Під час прес-конференції, яка відбулася відразу після закінчення другого півфіналу, Джамала заявила, що рівень конкурсу піднявся в тому числі завдяки її внеску, передають Патріоти України з посиланням наНескучные новости.

"Перш за все, я б хотіла подякувати міжнародний пісенний конкурс" Євробачення "за прекрасний концерт сьогодні ввечері. Рівень конкурсу зріс, насправді. Я думаю, я це зробила!", - заявила Джамала.

Крім того, співачка зазначила, що під час виступу, перебуваючи безпосередньо на сцені, їй доводилося тримати себе в руках.

До речі, під час прес-конференції стався кумедний казус - замість того, щоб ставити питання, журналіст з України вручив співачці букет, ікону і віночок зі штучних квітів.

Після спілкування з журналістами відбулося жеребкування учасників фіналу. Джамалі випало виступати у другій частині конкурсу.

Слід зазначити, що прогнози букмекерів різко змінилися після виступу України у другому півфіналі 12 травня, Джамала впала з другої позиції рейтингу на четверту.

Прогнози букмекерів після другого півфіналу "Євробачення 2016" 13.05.2016.

Як повідомляли Патріоти України, за результатами другого півфіналу Джамала пройшла у фінал "Євробачення 2016".

Разом з Україною в фіналі, який відбудеться 14 травня, будуть боротися ще 25 країн-учасниць. Повний список фіналістів "Євробачення 2016" був опублікований вночі з четверга на п'ятницю.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...