Один з них назвався "Ігорем": У Києві невідомі увірвалися в приміщення агентства "Інтерфакс-Україна"

Інцидент стався під час прес-конференції на тему "Корупція в українському футболі".

Фото:Еспресо.TV

У понеділок, 12 листопада, в Києві невідомі в масках увірвалися в приміщення інформагентства "Інтерфакс-Україна". Цю інформацію підтвердили в агентстві, передають Патріоти України.

Інцидент стався під час прес-конференції на тему "Корупція в українському футболі" за участю спортивного журналіста, головного редактора журналу "Футбол" Артема Франко і адвоката, представника ГО "Ініціативи майбутнього" Олега Скупинського.

Невідомі заявили, що будуть заважати прес-конференції, поки спікери не підуть з агентства. Один з чоловіків представився "Ігорем". Під час інциденту в приміщенні зникло світло, згодом його включили. Співробітники інформагентства викликали поліцію.

Джерело: Еспресо.ТV

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...