"Усе обличчя синє": У пологовому будинку Києва за дивних обставин померла вагітна (відео)

Медики припускають, що могло підвести серце, але рідні у це не вірять, тому що померла ніколи не скаржилася на біль у грудях.

Вагітна померла у лікарні. Фото: скріншот з відео.

У Києві 44-річна вагітна Олена померла в одному з пологових будинків. Її смерть викликала скандал, так як родичі стверджують, що лікарі проігнорували її важкий стан і не провели необхідні аналізи. Зазначається, що її госпіталізували з кровотечею, однак врятувати жінку не змогли. На наступний ранок вона просто не прокинулася, передають Патріоти України.

"У неї все обличчя було синє. Таке враження, як малюють сукубів, знаєте? Це я не знаю, що треба було робити з людиною", — заявив вдівець Костянтин Меронов. Рідні звинувачують лікарів, які крім аналізу крові, ніякого іншого дослідження нібито не проводили і Олену не лікували. "Вона сказала, що їй зробили тільки аналіз крові. Просто аналіз крові – і все. Там, міряли тиск якось – ні аналіз сечі, ні рентген, ні кардіограму, ні УЗД", — розповіла сестра померлої Юлія Хуторненко.

Лікарі свою вину заперечують і пояснюють, що сильної кровотечі у жінки не було – був підвищений тиск, але його знизили. "Доставила карета швидкої допомоги зі скаргами на незначні кров'янисті виділення і невелике підвищення артеріального тиску до 150", – пояснила акушер-гінеколог Світлана Савустьянова.

За словами лікарів, Олена почувалася добре, тому термінового обстеження не провели, а додаткові аналізи вона повинна була здати на наступний день. Медики припускають, що могло підвести серце, але рідні у це не вірять, тому що Олена ніколи не скаржилася на біль у грудях.

Джерело: ТСН.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...