"Я, произнося фамилию Путин, даже в Москве держусь за детородный орган", - Кушанашвілі таки збирається в Київ

Скандальний журналіст заявив, що інтерв'ю, яке стало причиною заборони на в'їзд в Україну, він давав в нетверезому стані.

Отар Кушанашвілі запевнив, що все одно приїде до Києва. Ілюстрація:sobesednik.ruРосійський журналіст Отар Кушанашвілі, якому згідно з рішенням української влади заборонений в'їзд на територію країни, заявив, що все одно збирається відвідати Київ. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Гордон, інформують Патріоти України.

Так, за словами телеведучого, він не заявляв, що підтримує Кремль у війні з Україною.

"Конечно же, не заявлял! Вы меня знаете 428 лет, из них 427 лет я, произнося фамилию Путин даже в Москве, держусь за детородный орган. Об этом знают все, мне уже 325 миллионов раз угрожали в России за поддержку Украины!" - сказав він.

Кушанашвілі заявив, що скандальне інтерв'ю, яке стало причиною заборони на в'їзд в Україну, він давав в нетверезому стані.

"Не помню, что говорил LifeNews, это было летом 2015-го. Может, я был во взвинченном состоянии или на подпитии! Это вполне вероятно", - повідав журналіст.

Телеведучий також стверджує, що не ображений на Україну і все одно збирається відвідати Київ.

"У меня там полно друзей. Если они скажут, что маразм достиг таких масштабов, что лучше тебе не появляться, конечно, не приеду. Знайте, Отар – лучший друг Украины, а вы плюнули на эту дружбу! Вы хоть понимаете, какие у меня были проблемы, когда я поздравил команду "Шахтер" с победой над бельгийцами?

Мне писали и звонили, проклинали, желали: "Чтоб ты сдох, бандеровец"! Если после моей статьи в поддержку крымскотатарской певицы Джамалы на "Евровидении" вы не восхитились, не упивались моим слогом… Передайте вашему СБУ: Отарик все равно готовится к поездке в Киев. И пусть меня депортируют! "- підкреслив він.

Кушанашвілі впевнений, що українці повинні бути йому вдячні. "Если запрещено приезжать в Украину – не приеду, но про себя буду думать: значит, у вас нет людей, которые могут быть благодарными. А я считаю, что украинцы должны быть мне благодарны, потому что в самые опасные времена я за них заступался в России и получал за это та-а-аких п…здюлей", - підсумував він.

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...