''Я сепаратистка і пишаюся цим!'': На вокзалі Києва українська військова виявила співробітницю-фанатку Путіна (фото)

Жінка відверто зізналася, що вона була би не проти, якби столицю України захопили росіяни.

Пані, яка любить Путіна. Фото: соцмережі.

У Києві на залізничному вокзалі працює касирка-сепаратистка, яка відкрито підтримує агресію глави РФ Володимира Путіна в Україні. Про це на своїй Facebook сторінці повідомила медик і військовослужбовець Ірина Йосипенко, розповівши про діалог із фанаткою "русского міра" й опублікувавши її фото, передають Патріоти України.

За словами Йосипенко, вона хотіла терміново купити квиток на поїзд, але каса для УБД була закрита. При цьому в касі для військовослужбовців працював комп'ютер і було увімкнене світло.

"З третього мого наполягання викликати касира й обіцянки піти до начальника вокзалу хтось із співробітників пішов-таки цього касира шукати. Через 5 хвилин у касу, нарешті, вальяжно заходить жінка, весело сміючись і ще продовжуючи розмову з кимось позаду себе", - розповіла вона.

Далі Йосипенко привела зміст діалогу з безвідповідальним касиром, яка виявилася прихильницею політики агресора:

- Шановна, якби ми так воювали, як ви працюєте, Путін давно б у Києві був.

- Правильно б зробив.

- Ви сепаратистка?

- Так! І пишаюся цим!

- І не боїтеся так нахабно про це заявляти?

- Це моє конституційне право - мати свою думку. І я цю думку висловлюю. І не нахабно, а відкрито і гордо!

"Після такої відповіді у мене не було слів, як і часу. Я її просто сфотографувала, поки вона мені надавала інформацію й оформляла квиток", - додала Йосипенко.

Користувачів мережі обурила позиція сепаратистки і вони заявили, що про цей інцидент необхідно повідомити правоохоронцям або прогнати жінку в Росію.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...