"Я стремилась к Вам всей душой…": Нонна Гришаєва спробувала вибачитися перед одеситами

Актриса поскаржилася, що з рідним містом її розділили кордони.

Нонна Гришаєва. Фото:7days.ruПопулярна актриса театру і кіно Нонна Гришаєва висловила співчуття у зв'язку зі скасуванням в Одесі вистави "Варшавська мелодія". Вона поскаржилася на те, що з рідним містом її розділили кордони. Про це вона написала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Простите меня, мои дорогие одесситы за то, что никогда больше не увидите этот спектакль. Надеюсь Вы понимаете, что в этом нет моей вины… Я стремилась к Вам всей душой… Но, как говорит моя героиня в этом спектакле: «Всюду границы, границы… Границы времени, границы пространства, границы государства, и только наши надежды не имеют границ…", - написала актриса.

Як повідомлялося раніше, в Одеському театрі юного глядача імені Юрія Олеші скасували спектакль "Варшавська мелодія", анонсований на 21 липня. (До речі, ця дата збігається з днем народження Гришаєвої). У ньому головну роль - Гелі - виконує відома російська актриса, уродженка Одеси Нонна Гришаєва, яка є і продюсером даного спектаклю.

15 липня, одеська міська організація ВО "Свобода" звернулися до голів Служби безпеки та Державної прикордонної служби України з вимогою заборонити візит російської артистки Нонни Гришаєвої через порушення нею порядку перетину державного кордону України при в'їзді в анексований Крим.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...