"Я из "ДНР", мне в вашей России можно делать все, что хочу", - на вокзалі в Москві стався великий переполох з п'яною активісткою "руского мира" (18+, відео)

Високодуховна представниця "народної республіки" як найбільший аргумент (а, може, на знак вітання) показала середній палець.

"Я з "ДНР" - гордо заявила  баришня,  виплюнувши з зубів цигарку. Скріншот.

Отримуйте, росіяни, свій "русскій мір")))) На вокзалі в Москві активісти спільно з поліцією затримали п'яну патріотку "ДНР", яка порушувала громадський порядок. Про це повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці Marina Hlebik, передають Патріоти України.

Жительку "ДНР" затримали на одній змосковських вулиць через те, що вона розпивала алкоголь, курила і голосно матюкалась. До того ж баришня вступила в перепалку з представниками охорони громадського порядку, які запропонували їй пройти до відділку поліції.

Обережно! Відео мість дуже багато ненормативної лексики!

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...